Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Uysal'dan Duacı'daki öğrencilere müzik aleti

        ANTALYA (İHA) - Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Antalya'nın Duacı mahallesinde bulunan Eczacılar Ortaokulu'nda açılacak müzik sınıfı için okul yönetiminin istediği gitar ve kemanı Müdür Yardımcısı Ali Kemal Adak ve Müzik Öğretmeni Tülin Gök'e teslim etti.

        Muratpaşa Belediyesi ve Adalya Vakfı'nın Batman'ın Cevizli köyünde bulunan Cumhuriyet İlkokulu'na kadar uzanan müzik enstrümanları bağışı bu kez Antalya'nın Duacı mahallesinde bulunan bir ortaokuluna gerçekleşti.

        Muratpaşa'da yeni bir yönetişim modelinin hayata geçiren Turunç Masa'ya ulaşan Duacı Eczacılar Ortaokulu yönetimi, okullarında açılacak müzik sınıfı için Başkan Uysal'dan yardımcı olmasını istedi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, okul yönetimiyle iletişime geçti ve ihtiyaç listesini okuldan aldı.

        Okul yönetimin talep ettiği keman ve gitar Başkan Uysal'ın her Çarşamba belediye fuayesinde gerçekleştirdiği randevusuz görüşme saatlerinde Müdür Yardımcısı Ali Kemal Adak ve Müzik Öğretmeni Tülin Gök'e teslim edildi.

        Başkan Uysal, her çocuğun sanatın ve sporun bir dalıyla muhakkak uğraşması gerektiğini belirterek "Bunu her ortamda ifade ettiğimiz gibi çocukların ilgisini sanata ve spora yönlendirecek her çalışmaya, projeye de da destek oluyoruz" dedi.

        29.03.2017 11:26:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler