Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GÜDAT 'ta yaz temel gelişim kampı devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Üniversitesi Dağcılık Topluluğu (GÜDAT) ikinci dönem faaliyetlerine yaz temel gelişim kampı ile devam ediyor.

        Gaziantep Üniversitesi Dağcılık Topluluğu (GÜDAT) Lideri Murat Özbak, topluluk üyelerinin dönemin başında aldıkları yaz temel eğitimlerini yaz temel gelişim kampı ile birlikte hem hatırladıklarını, hem de kendilerini geliştirmek üzere eğitimlerini almaya devam ettiklerini ifade etti. Yaz temel gelişim kampının önümüzdeki yıl gelecek olan yeni üyelere en iyi eğitimi vermek amacıyla gerçekleştirilen bir kamp olduğunu kaydeden Özbak, "Bu kampta, dönem başında inişleri ve tırmanışları yaptıkları sistemlerin nasıl yapıldığını öğrenen üyelerimizin kampı sorunsuz bir şekilde tamamladıkları için mutluyuz. Faaliyetlerimizde destek veren başta Rektörümüz Prof. Dr. Ali Gür olmak üzere 80. Yıl Kültür Müdürlüğü bünyesindeki çalışanlara, faaliyetin sorunsuz ve verimli geçmesini sağlayan eğitmen ve üye arkadaşlarıma teşekkür ederim" diye konuştu.

        (SD-Y)

        29.03.2017 11:51:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler