Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Albayrak'tan üç ayların başlangıcı mesajı

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, mübarek üç ayların başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        Başkan Albayrak mesajında, "Bugün 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan üç aylara erişmenin mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz. Bu aylar maneviyatın ve dini duyguların yoğunluk kazandığı, dayanışma, yardımlaşma, merhamet hislerimizin en üst noktaya ulaştığı, iyiliklerin ve güzelliklerin arttığı önemli ve özel zamanlardır. Ayrıca üç ayların içerisinde yer alan kandil geceleri, hatalarımızdan ders çıkarma, günahlarımızdan arınma fırsatı bulacağımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğimiz mübarek gecelerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin ve tüm İslam aleminin mübarek üç aylarını tebrik eder; bu mübarek günlerin birlik ve beraberliğe, barış ve huzura vesile olmasını dilerim" ifadelere yer verdi.

        (HLD-MEF-Y)

        29.03.2017 12:33:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler