Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Şenol, muhtarların ve STK'ların önerilerini aldı

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - Muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, hayata geçirdiği ve planladığı projelerini anlattı. Katılımcılara söz vererek, öneri ve düşünceleri dinleyen Şenol, "Öneri ve projelerinizle Gaziemir'in yönetimine ortak olun" dedi

        'Ortak akıl, katılımcı yönetim' anlayışıyla hareket eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, belirli zaman aralıklarında kentteki esnaf, sanayici, işadamı, muhtar, genç ve vatandaşlarla toplantılar yapıyor. Başkan Halil İbrahim Şenol, son olarak iki farklı toplantıda mahalle muhtarları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya geldi. CHP Gaziemir İlçe Başkanı Umut Tekin, Belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ile birim müdürlerinin de katıldığı kahvaltıda Başkan Şenol hayata geçirdiği çalışmalar ve planladığı projeler hakkında sunum yaptı. 'Ortak akıl, katılımcı yönetim' anlayışına vurgu yapan Başkan Şenol, toplantıda muhtarlar ve STK temsilcilerinden gelen sorun, öneri ve istekleri tek tek ele aldı. Katılımcılardan gelen fikir, öneri ve istekleri ilgili başkan yardımcısı ve birim müdürüne not aldıran Şenol, talepleri en kısa sürede sonuçlandıracağını söyledi.

        "Gelin Gaziemir'i birlikte yönetelim"

        Geride kalan görev süresi boyunca hayata geçirdiği çalışmalar ve planladığı projeler hakkında katılımcılara bilgi veren Başkan Şenol, Gaziemir'in geleceğini planlarken her kesimin görüşlerini almak için bu tür toplantılar düzenlediğinin altını çizdi. Başkan Şenol, "Kentlerin yönetimi sadece belediye başkanına bırakılacak kadar basit bir iş değildir. Her kesin yaşadığı kente maddi-manevi borcu vardır. Bu yüzden herkes yaşadığı kentin yönetimine ortak olmalı. Biz de Gaziemir'in geleceğini planlarken yanımızda olmanızı; öneri, istek ve projelerinizle kentin gelişimine katkı koymanızı istiyoruz. Bu kentte yaşayan herkesin Gaziemir'in yönetimine katılmalarını bekliyoruz. Hep beraber çalışıp fikir üreterek bu kenti daha da güzel yerlere taşıyacağız. İnsanlar güzel hizmetler hak ediyor, yapacak daha çok işimiz var" diye konuştu.

        (MY)

        29.03.2017 12:47:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler