Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kemer Belediyesi'nden Rus şenliği

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kemer Belediyesi Başkanı Mustafa Gül, Rusların 9 Mayıs Zafer Bayramı'nı ilçelerinde yaşayan Ruslar ve Rus turistlerle birlikte kutlayacaklarını belirterek, "Ağustos'ta da 9 ünlü Rus sanatçının katılacağı bir şenlik düzenliyoruz. Şenliğe en az 150 bin Rus turist gelecek" dedi.

        Bu yılki turizm sezonunda 1,5 milyon turist ağırlayarak yeni bir rekor kırmayı hedefleyen Kemer ilçesinde sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Kemer Belediyesi de ilçede yaşayan Rus kökenli vatandaşlar ve Rus turistler için birçok etkinlik düzenleyecek.

        Rus Zafer Bayramı kutlanacak

        Kemer'e gelen turist sayısını artırarak ilçedeki turizmcilere, esnafa, çalışanlara rahat bir nefes aldırmak için çalıştıkların kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, "Seçim beyanımızda 'Kemer'de herkes özgürce yaşayacak' demiştik. Bunun gereğini de yapıyoruz. 2015 yılında Kemer'de başlattığımız 9 Mayıs Rus Zafer Bayramı kutlamaları büyük ilgi gördü. İlçemizde yaşayan, çoluk çocuğa karışmış bine yakın Rus gelin var. Hem bu gelinlerimiz, hem de turistlerle birlikte bu yıl Rus Zafer Bayramı'nı kutlayacağız. Şenlikte ünlü bir Rus grubu konser verecek" şeklinde konuştu.

        Ağustosta şenlik var

        Rusya genelinde yapılan bir anket sonucunda Türkiye'de konser vermek üzere 9 ünlü sanatçının seçildiğini kaydeden Başkan Gül, "Ruslara 'Bu konser nerede düzenlensin' diye de soruldu. Ruslar açık ara ilçemizi, Kemer'i seçtiler. 4-5-6 Ağustos'ta Kemer'de çok büyük bir şenlik yapılacak. 9 ünlü Rus sanatçı konser verecek. Bu şenlikte en az 150 bin Rus misafirimizi ağırlayacağız. Bunun turizm, ilçe ve ülke ekonomisine büyük katkısı olacak. İlçedeki turizmcilerimiz, esnafımız, çalışanlarımız rahat bir nefes alacak. Bu etkinliklerin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

        (SÇ-SÇ-Y)

        29.03.2017 12:48:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler