Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tiyatro Okulu öğrencileri Dünya Tiyatro Gününü kutladı

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi Tiyatro Drama Okulu öğrencilerinin, Dünya Tiyatro Günü sebebiyle yaptığı gösteri büyük ilgi gördü.

        İzmit Belediyesi Tiyatro Drama Okulu öğrencilerince Dünya Tiyatro Gününe özel düzenlenen program Kocaeli halkı tarafından ilgiyle izlendi. Öğrencilerin ilk olarak Yürüyüş Yolunda gösterilerini sergilemesiyle başlayan etkinlik, daha sonra Belsa Plaza önünde devam etti. Belsa Plaza önünde müzik dükkanı, vals ve gitar gösterilerini gerçekleştiren öğrenciler vatandaşlardan alkış aldı. Öğrencilerin birbirinden renkli gösterilerine katılım gösteren İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Mehmet Örgev başarılı performanslarından dolayı öğrencileri kutladı. Yaklaşık 3 yıl önce kurulan İzmit Belediyesi Tiyatro Drama Okulunda 9-14 yaş grubundan 90 öğrenci bulunuyor.

        (RFK-Y)

        29.03.2017 13:02:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler