Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gezer, köy köy dolaşarak yeni hükümet sistemini anlatıyor

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet köy köy gezerek yeni hükümet sistemi hakkında bilgilendirmelerde bulunuyor.

        AK Parti Bağlar İlçe Başkanı Erkan Gezer ve beraberindeki heyet referandum öncesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bağlar ilçesinde bağlı mahallelerin yanı sıra köyleri de dolaşan Gezer ve beraberindeki heyet yeni sistemin getirileri hakkında vatandaşları bilgilendiriyor. Gezer ve heyeti gittikleri köylerde broşör dağıtarak 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandumun önemini anlatıyor. Mevcut sistemin Türkiye'ye yetmediğini belirten Gezer, yeni sistem ile birlikte ülkenin gücüne güç katacağını kaydetti. Vatandaşlarla sohbet edip, referandum ve yeni sistemin kazanımlarını anlatan Gezer, "Şuanki mevcut sistem Türkiye'yi kaldırmıyor. Türkiye'ye dar gelen bu sistem 16 Nisan referandumunun ardından değişerek, ülkenin önünü açacaktır. Referandum sıradan bir seçim değil, Türkiye'nin kaderini belirleyecek önemli bir seçimdir. 16 Nisan Türkiye'nin kalkınması ve gelişmesi için bir milad olacaktır. Sandıktan evet çıkması ile Türkiye gücüne güç katacak ve gelecek nesillere daha mutlu yarınlar bırakacaktır. Geleceğimiz için, çocuklarımız için sandığa gidip evet oyu vermeliyiz" dedi.

        Vatandaşlarla sohbet edip yeni hükümet sisteminin getirilerini anlatan Gezer ve beraberindeki heyet ayrıca gittikleri her yerde 1 Nisan tarihinde Diyarbakır'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katılacağı mitinge de davette bulundu.

        (İHA-AKK-Y)

        29.03.2017 14:02:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler