Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tatvan'da öğrencilere "trafik" eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Hakan Okay

        BİTLİS (İHA) - Bitlis'in Tatvan ilçesindeki okulöncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik trafik eğitimi verildi.

        Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) arasında imzalanan sosyal sorumluk projesi kapsamında Tatvan ilçesindeki okulöncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik trafik eğitimi verilmeye başlandı. 29 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında verilecek olan eğitimlerin ilk startı Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer ve Bitlis Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Dernek Başkanı M. Münir Piral tarafından ilçe merkezinde bulunan Tatvan Şehit Öğretmen Bayram Yasemin Tekin İlkokulunda verildi. Düzenlenen eğitim programında, çocuklara trafikte bilinçli olunması, başkalarının hakkına saygı gösterilmesinin gerekliliği, yol ve çevresinin güvenli kullanımı, trafik kazaları, sebep ve sonuçları anlatıldı.

        Tatvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Yüzer, verilecek olan eğitimlerde trafik kuralları, trafikte uyulması gereken davranışların öğretilmesi ve trafik bilincinin erken yaşlarda öğrencilerin zihinlerine yerleştirilmesinin amaçlandığını söyledi. Eğitimlerin 29 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında ilçeye bağlı tüm okulöncesi ve ilkokul öğrencilerine verileceğini ifade Yüzer, eğitimlerin öğrenciler üzerinde olumlu katkıları olacağına inandığını ifade etti.

        (HO-MSA-Y)

        29.03.2017 14:47:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler