Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Niğde'de çocuklara trafik eğitimi veriliyor

        (Fotoğraflı)

        Yasin Esen

        NİĞDE (İHA) - Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ve Türkiye Sürücü Eğitimcileri Konfederasyonu (TÜSEKON) iş birliğiyle trafik konusunda farkındalık kazandırılması amacıyla okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine eğitim verildi.

        Niğde Atatürk orta okulu konferans salonunda düzenlenen eğitim programında, çocuklara trafikte bilinçli olunması, başkalarının hakkına saygı gösterilmesinin gerekliliği, yol ve çevresinin güvenli kullanımı, trafik kazaları, sebep ve sonuçları anlatıldı. Okul öncesi öğrencilerine verilen trafik eğitiminde Niğde'de bulunan sürücü kurslarının temsilcileri ve eğitmenleri minik öğrencilere trafik güvenliğini anlattı.

        Niğde Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim Yaşar, burada yaptığı konuşmada, okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin bilinçlendirilmesi amacıyla bir araya geldiklerini, imzalanan protokolle küçük yaşlardaki çocukları eğiterek, trafik konusunda bilinçli bir nesil yetiştirmeyi amaçladıklarını söyledi.

        Trafik eğitimleri okul öncesi ve ilkokul öğrencilerinin tamamına verileceği bildirildi.

        (YE-AÖ-Y)

        29.03.2017 14:48:23 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Niğde haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Niğde Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler