Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yozgat Belediyesi çağrı merkezi kurdu

        (Fotoğraflı)

        Bahadır Muhlis Gökgül

        YOZGAT (İHA) - Daha hızlı, etkin ve kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarını sürdüren Yozgat Belediyesi çağrı merkezi kurdu.

        Yozgat'ta belediye tarafından sorunların kısa sürede çözülmesi amacıyla kurulan çağrı merkezi hizmete başladı. Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın talimatıyla belediye idare binasına kurulan çağrı merkezi, vatandaşlara 7 gün 24 saat kesintisiz hizmet veriyor.

        7 kişiden oluşan iletişim ekibi, 0354 666 66 66 numaralı çağrı merkezine gelen talep ve şikayetleri anında değerlendiriyor. Yerel hizmetlerle ilgili sorunları kurum yetkililerine iletip problemlerin çözümüne katkı sunuyor.

        Çağrı Merkezi'nin vatandaşların sorunlarına çözüm bulduğunu söyleyen Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu,"Vatandaşlarımızın acil durumlarda mesajlarını bildirmeleri için Yozgat Belediyesi olarak çağrı merkezi oluşturduk. İtfaiye dışında belediye sorunlarıyla ilgili her türlü öneri, talep ve şikayetleri kayda alıyoruz. Şahsa kayıt altına alındığına dair bilgi mesajı gidiyor. İlgili kuruma sorun bildiriliyor. İlgili kurum o görevi tamamladıktan sonra şahsa tekrar görevin tamamladığına dair bilgi veriliyor. Vatandaşa geri dönüş yapılıyor. Vatandaşımız da bu durumdan memnun kalıyor" dedi.

        Yeni kurulmalarına rağmen günlük 200'ün üzerinde çağrı aldıklarını da hatırlatan Karslıoğlu, bu sayının yüzde 70'ine geri dönüş yaptıklarını söyledi.

        (BMG-UY-Y-)

        29.03.2017 15:31:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler