Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özel öğrenciler hatıra ormanı oluşturdu

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Özel İş Uygulama Merkezi Okulu öğrencileriyle birlikte Güzelyurt Mahallesinde fidan dikti. Hatıra ormanı oluşturan özel öğrenciler, yaklaşık 100 fidanı toprakla buluşturdu.

        Yunusemre Belediyesi, "1 Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor" projesi kapsamında Manisa Özel İş Uygulama Merkezi Okulunda eğitim gören engelli öğrencilerle beraber Hatıra Ormanı oluşturdu. Güzelyurt Mahallesinde gerçekleştirilen etkinliğe Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkan Yardımcısı Altan Savaşır, İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Irmak, Park ve Bahçeler Müdürü Fuat Balcı da katıldı. Öğrencilerle birlikte fidan diken Başkan Çerçi, "Belediye olarak '1 Milyon Fidan Toprakla Buluşuyor' projemiz kapsamında öğrencilerimiz, sivil toplum örgütü temsilcilerimiz ile fidan dikim etkinlikleri yapıyoruz. Manisa Özel İş Uygulama Merkezi Okulunda eğitim gören özel öğrencilerimizle hatıra ormanı oluşturmak istedik. Onlarla birlikte olmaktan çok mutluyum. Bu anlamlı etkinlikte emeği olan herkese teşekkür ederim" dedi.

        (ÖND-Y)

        29.03.2017 15:40:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler