Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğretmenlere bin 860 TL promosyon

        (Fotoğraflı)

        Adem Durmaz

        ANTALYA (İHA)- Antalya'nın Korkuteli ilçesinde öğretmenlere bin 860 TL'lik maaş promosyonu verilecek.

        Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü promosyon ihalesini tamamladı. 6 bankanın katıldığı ihaleyi bin 860 TL ile Halk Bankası kazandı. Korkuteli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve sendika temsilcilerinden oluşan komisyon, eğitim çalışanlarının 2017-2019 yılları arasında alacağı maaş promosyonu ile ilgili ihaleyi tamamladı. Korkuteli'de 736 eğitim çalışanını (öğretmen, hizmetli, memur) ilgilendiren ihaleye banka katılırken, ihaleyi Halkbank Bankası kazandı.

        Korkuteli ilçe Milli Eğitim ve sendika temsilcileri böylece en yüksek promosyon sözleşmesine imza atmış oldu. İhalede İlçe Milli Eğitim adına ilçe müdürü İsmet Yıldız, Şube Müdürü Fatih Özbay, sendika temsilcileri ve 6 banka müdürleri katıldı.

        Sözleşme önümüzdeki günlerde imzalanacak.

        (AD-SÇ-Y)

        29.03.2017 15:52:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler