Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Marmaris'te trafik ekipleri denetimlerini arttırdı

        (Fotoğraflı)

        Vural Efecik

        MUĞLA (İHA) - Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube ekipleri ,sorumlu olduğu Marmaris-Gökova ve Datça karayolu üzerindeki trafik denetimlerini artırdı.

        İlçeye tek giriş yolu olan Gökova -Marmaris karayolunun 12'inci kilometresinde sabah saatlerinde denetimlere başlayan Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Amirliği ekipleri şehre giren araçlara yönelik etkin bir denetim başlattı. Denetimlerde emniyet kemeri , alkol muayenesi, ve evrak kontrolleri gerçekleştirildi. Denetimlerde eksikleri görülen araçlara cezai işlem uygulandı. Ayrıca trafik polislerinden oluşturulan sivil bir ekip güzergah üzerindeki yolcu minibüs ve otobüslerine binip kural ihlali yapan sürücüleri denetledi.

        Trafik yetkililerden yapılan açıklamada, turizm sezonun yaklaşması ile birlikte trafik hareketliliği sebebiyle meydana gelebilecek trafik kazalarının önlenmesi amacıyla denetimlerin etkin bir şekilde sürdürüleceği belirtildi.

        (VE-MB-Y)

        29.03.2017 15:59:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler