Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muay Thai Türkiye Şampiyonu Mevlana Acar Altuntaş oldu

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Bölümü 2. Sınıf Öğrencisi Mevlana Acar Altuntaş Türkiye Muay Thai Şampiyonası'nda 67 kilogramda Türkiye şampiyonu oldu.

        Üniversite Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Beden Eğitimi Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Mevlana Acar Altuntaş milli takıma seçildi. Şampiyon Altuntaş, önümüzdeki ay İtalya'nın Monte Carlo şehrinde düzenlenecek olan Muay Thai Dünya Şampiyonasında 67 kilogramda ülkemizi temsil edecek. Konuya ilişkin kısa bir açıklama yapan Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü, "Üniversiteler liginden ziyade büyükler liginde tüm Türkiye'yi kapsayan bu turnuvadan şampiyon çıkan öğrencimiz Mevlana Acar Altuntaş ve antrenörü Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fatih Murathan'ı tebrik ediyor kendilerine de başarılar diliyorum" dedi.

        (CK-SD-Y)

        29.03.2017 16:48:45 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler