Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediyenin önünde kitap okudular

        (Fotoğraflı)

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Altınordu Belediyesi, 27 Mart-2 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Günü etkinliği kapsamında 'İnsan Her Yerde Okur' isimli program gerçekleştirdi.

        Altınordu Belediye Meydanı'nda gerçekleştirilen kitap okuma etkinliğine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları Aydın Şaşmaz, Fatih Evli, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Genç, İl Kütüphane Müdürü Bekir Seçil ve çok sayıda kitapsever katıldı.

        Okumanın ve kitapseverliğin önemine vurgu yapan Başkan Engin Tekintaş, "Altınordu ilçemiz başta olmak üzere 81 ilde bugün aynı saate gerçekleşen bu organizasyonun bundan sonrada devam etmesi bizim en büyük arzumuzdur. Kitaplar bizim en iyi dostumuz, en iyi arkadaşımız ve en önemli gıdamızdır. Kitaplar bizim geçmişimiz ile geleceğimiz arasında bağı kuran en önemli araçtır. Onun için kitaplar insanoğlu var olduğu sürece her zaman hayatımızda var olmaya devam edecektir. Bugün yapılan bu etkinliğin ilçemizde ve ülkemizde belli bir haftada değil fırsat bulunan her an yapılması en büyük arzumuz ve temennimizdir" diye konuştu.

        Etkinlik daha sonra kitapseverlerin kitap okumaları ile sona erdi.

        (MAK-SLH-Y)

        29.03.2017 17:14:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler