Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Boynukara referandum çalışmalarını Kahta ilçesinde sürdürdü

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, referandum çalışmalarını Kahta ilçesinde sürdürdü.

        16 Nisanda yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili referandum ile ilgili AK Parti'nin milletvekilleri ve teşkilatları çalışmalarına devam ediyor. Seçim bölgesi Adıyaman'da çalışmaları sürdüren Milletvekili Adnan Boynukara, AK Parti İlçe Teşkilatı, Kahta Belediyesi, Kahta Ziraat Odası, Yeni Kahta Esnaf Sanatkarlar ve Kefalet Kredi Kooperatifini ziyaret eden Adnan Boynukara, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

        İlçede esnafları işyerlerinde ziyaret eden Boynukara, caddede vatandaşlar ile sohbet etti. 16 nisan'da yapılacak olan referandumun önemini anlatan Milletvekili Boynukara, Adıyaman'da güçlü bir 'evet' çıkacağını vurguladı.

        Türkiye'nin dış güçlere rağmen 16 Nisan'dan sonra prangalarından kurtulacağını dile getiren Boynukara, ülkemizin eski Türkiye olmadığını, milletin kendi iradesini sandığa yansıtacağını kaydetti.

        (AHM)

        29.03.2017 17:26:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler