Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Kamil Saraçoğlu: Kütahyaspor ligde kalacak

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Saka

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 3. Lig'de mücadele eden Kütahyaspor'un küme düşmeyeceğini söyledi.

        Kütahya'da spora belediye olarak büyük destek verdiklerini söyleyen Başkan Saraçoğlu, düşme hattında bulunan Kütahyasporun ligde kalacağından adı gibi emin olduğunu ifade etti.

        Saraçoğlu, "Kütahya Belediyesi olarak, Kütahyaspor'a büyük destek veriyoruz. Halkımızda Kütahyaspor'a büyük destek veriyor ve yanında yer alıyor. Maçlarda her türlü sonuç var mağlupta olabiliriz, aslında burada önemli olan gençlerimizin spor yapmalarıdır. Kütahyaspor profesyonel ligde olan tek temsilcimiz, ama birde bunun görünmeyen alt yapısı var. Şu anda akademik liglerde yüzlerce gencimiz spor yapıyor ve yetişiyor. İkinci yarının başında üç gencimiz Kütahyaspor'un A takımına seçildi. Buda çok önemli bir konudur. Son evimizdeki iki maçta şans bizden yana değildi. Maalesef uzatma dakikalarında yediğimiz goller ile berabere kaldık. Mücadelelerinden dolayı hocamız ve oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Ben adım gibi eminim ki bu takım önümüzdeki maçlarda bu oyununun meyvesini alacak ve bu ligde kalacaktır. Bunu yüreklilikle söylüyorum. Biraz sabredelim"dedi. (MS-EFE)

        29.03.2017 17:36:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler