Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        2.Amatör Küme Futbol Liginde heyecan sürüyor

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Türel

        MALATYA (İHA) - Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde 2. hafta müsabakaları Yeşiltepe ve ilçe statlarında oynandı. A ve B grubunda oynadıkları ilk iki maçı kazanan Çatyol Belediyespor, Pütürge Belediyespor ve Kale Gençlerbirliğispor 6'şar puanla zirveyi paylaştı.

        2.Amatör Küme'den 1. Amatör Kümeye yükselecek takımları belirleyecek 12 haftalık ligde ilk 2 hafta geride kaldı. Gruplarında oynadıkları 2 karşılaşmayı da kazanan 3 takım zirveyi paylaştı. Ligin ikinci haftasında şu sonular alındı: Şire Pazarı Spor - Konak Bld. Spor 1 - 8, Polat Bld. Spor - Çatyol Bld. Spor 1 - 2, M. Fenerspor - Arapgir Spor 0 - 2, Tandoğan Spor - Pütürge Bld. Spor 2 - 3, M.İdmanyurdu - Çöşnük Gençlik 1 - 2, Doğanyol Bld. - Kale G.Birliği Spor 2 - 4. Bu sonuçların ardından A grubunda 6'şar puanlı Çatyol ve Pütürge, B grubunda ise Kale liderlik koltuğuna oturdu.

        Malatya 2. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde 3. Hafta maçlarının programı ise şöyle: Kale G.Birliği Spor - M.İdmanyurdu, Çöşnük Gençlik - M.Fenerspor, M.Galata Spor - Doğanyol Bld.Spor, Konak Bld.Spor - Tandoğan Spor, Pütürge Bld. Spor - Polat Bld. Spor, Hekimhan Spor - Şire Pazarı Spor.

        (MT-SD-Y)

        29.03.2017 18:04:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler