Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çelik'ten Hamzabeyli'ye 'evet' ziyareti

        (Fotoğraflı)

        Önder Aydın

        MANİSA (İHA) - Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, 16 Nisan' da yapılacak olan halk oylaması öncesinde başlattığı ev ziyaretlerini sürdürüyor. Mahalle ziyaretleri kapsamında Hamzabeyli Mahallesini ziyaret eden Başkan Çelik, Erdoğdu, Çavdar ve Acar ailelerinin evlerine misafir oldu.

        Yoğun bir tempoyla belediyecilik görevlerini yürüten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, halk oylaması çalışmaları kapsamında mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Her akşam AK Parti Şehzadeler İlçe Teşkilatı ile birlikte farklı bir mahallede ziyaretler yapan Başkan Çelik, bu kez Hamzabeyli Mahallesinde ev ve kahvehane ziyaretleri gerçekleştirdi. Başkan Çelik, Erdoğdu, Çavdar ve Acar ailelerini evlerinde ziyaret ederek, halk oylamasına sunulan 18 madde hakkında bilgi verdi. Yapılan ziyaretler esnasında Başkan Çelik'e AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Kavas, AK Parti Şehzadeler İlçe Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ve teşkilat mensupları eşlik etti. Başkan Çelik, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi hakkında vatandaşları bilgilendirerek, 16 Nisan tarihinde yapılacak olan halk oylamasında 'evet' oyu verilmesinin Türkiye'nin geleceği için büyük bir öneme sahip olduğunu ifade etti.

        (ÖND-Y)

        29.03.2017 18:54:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler