Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Toprak'a sarılan 4 çocuk annesinin iş talebi

        - Gece karanlığında esnafı ziyaret eden Vali Toprak, karşılaştığı bir kadın ile tercüman aracılığıyla sohbet etti

        (Fotoğraflı)

        Mimar Kaya

        HAKKARİ (İHA) – Hakkari'de esnaf ziyaretinde bulunan Vali Cüneyit Orhan Toprak'a sarılan 4 çocuk annesi Hatun Taş, eşi ve çocukları için iş istedi.

        Vali Cüneyit Orhan Toprak, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ve İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ile Bulvar, Cumhuriyet ve Çevreyolu caddeleri üzerindeki esnafları ziyaret etti. Vali ve beraberindekiler, ziyaret ettikleri bir giyim mağazasında karşılarına çıkan ve Türkçe bilmeyen 4 çocuk annesi Hatun Taş ile bir süre sohbet etti. Vali Toprak'a sıkı sıkı sarılarak Kürtçe ailesinin içinde bulunduğu durumu anlatarak eşinin ve üniversiteyi bitiren çocuğunun işsiz olduğunu söyleyen kadın, destek istedi.

        Burada bulunan bir güvenlik görevlisi tarafından kadının sözleri, Vali Toprak'a Türkçe tercüme edildi. Ellini Vali Toprak ve Emniyet Müdürü Dilberoğlu'nun göğsüne vurarak kendisine yardımcı olmalarını ısrarla isteyen Hatun Taş, sempatik tavırlarıyla ilgi odağı oldu. Bunun üzerine Vali Toprak, kendisine yardımcı olacağı sözünü vererek valiliğe davet etti.

        Vali Toprak ve beraberindekiler, daha sonra gece geç saatlere kadar esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinleyip sohbet etti.

        (MK-MSA-HA-Y)

        30.03.2017 09:52:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler