Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halk oylamasına doğru

        - AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani:

        - "Batı ilçelerimize yatırım artarak devam edecek"

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Finike ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Antalya'nın batı bölgesinde gerçekleşen ve yapılacak yatırımlara ilişkin bilgiler verdi.

        AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, referandum çalışmalarına Finike ilçesinde devam etti. Antalya'nın her geçen gün daha kolay ulaşılabilir bir şehir olduğunu belirten Samani, "Doğusundan batısına Antalyamız iktidarlarımız döneminde her zaman önemli yatırımlar almış bir şehirdir. Antalya'dan Finike'ye tünellerle birlikte uzanacak 619 Milyon TL değerindeki 100 kilometrelik Antalya-Kemer-Tekirova -Finike duble yol çalışmalarımız devam ediyor. Yine Finikemizi kuzeye bağlayan Elmalı'ya ulaştıran yol, duble hale gelecek. Demre ile Finike arası yeni yol açılarak tünellerle bağlanacak. Batı Havaalanı ve Demre kurvaziyer limanlarıyla bu ulaşım ağı havadan ve karadan desteklenecek. Bu yatırımlar ilerisini görenler için son derece önemli yatırımlar. Adeta açık hava müzesi olan batı ilçelerimize bu yatırımlar turizm ve tarım alanlarında önemli bir destek sağlayacaktır" dedi.

        "Evet' ile bambaşka bir Türkiye'ye adım atacağız"

        Türkiye'nin terör örgütleri ve terör olayları ile kontrol edilmeye çalışıldığını ancak milletin buna müsaade etmediğini ifade eden Hüseyin Samani, "Biz ülke olarak ne zaman ayağa kalksak kendi değerlerimizle buluşsak bir takım karanlık güçler devreye girerek bu gidişatı bozmaya çalışıyor. İktidarlarımız süresince de birçok saldırı ile sağladığımız istikrarı ve büyüme hızını bozmak istediler. Ancak milletimizin verdiği destek her zaman bu oyunları bozdu. İstikrar kaldığı yerden devam ediyor. Bu havanın kalıcı olması devam etmesi için 16 Nisan'da halk oylamasına gidiyoruz. İstikrar ile kalkınan ülkemiz 16 Nisan'da kutlu yürüyüşüne devam etmek için güçlü bir 'Evet' diyecektir. Ben 'Evet' ile bambaşka bir Türkiye'ye adım atacağımıza inanıyorum her alanda, her sektörde bir atılım gerçekleşecek, güven artacak ve bu istikrarlı havadan son yıllarda yara alan turizm yeniden canlanarak rekorlar kıracaktır."

        (SÇ-SÇ-Y)

        30.03.2017 10:31:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler