Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kadın Danışma Merkezi, Ürgüp'te gençlere seminer verdi

        (Fotoğraflı)

        Coşkun Sağlamdin

        NEVŞEHİR (İHA) - Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi tarafından Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde orta öğretim gençlerine yönelik olarak eğitici seminer düzenlendi.

        Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Kulübünün organizasyonunda düzenlenen, 'Ergenlik Döneminde Ruhsal Sorunlara Yaklaşım ve Toplumsal Rollerin Gelişime Etkileri' konulu seminere öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

        Seminerde Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezi yöneticilerince verilen seminerde lise eğitimi gören gençlerin içinde bulundukları ergenlik döneminin özellikleri, bu dönemde karşılaşılan zorluklar ve toplumsal rollerin gelişime etkileri dile getirildi. Seminerde ayrıca yeni nesillerin toplumsal rollere bakış açısının değerlendirilerek, var olan olumsuz algıların ortadan kaldırılması bunun yerine sağlıklı ve objektif bir bakış açısının nasıl sağlanabileceği konularında da ayrıntılı bilgiler aktarıldı.

        Gençlere çocuk istismarı, çocuk hakları ve bu kapsamdaki kanunlar konusunda ayrıntılı bilgilere yer verilen eğitimde, Nevşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezinin çalışmaları konusunda da katılımcı gençlere bilgiler aktarıldı.

        (COŞ-SK)

        30.03.2017 11:17:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Nevşehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Nevşehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler