Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Lösemili çocuklar TDP'de moral buldu

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Ali Göç

        KAYSERİ (İHA) - Lösemili çocuklar, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

        Bir grup lösemi hastası çocuk, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü TDP Şube Müdürlüğünü ziyaret ederek, polisler ile sohbet etti. TDP Şube Müdürü İrfan Sancar'dan polislik mesleği hakkında bilgiler alan çocuklar, maskot Güven abi ile fotoğraf çekinerek gönüllerince eğlendi.

        Etkinlik hakkında bilgiler veren TDP Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mesut Eroğlu, "Ziyaretimize gelen kardeşlerimize toplum destekli polislik ve faaliyetlerimizin neler olduğunu anlattık. Şube müdürlüğümüz görevlileri ve kişisel gelişim uzmanlarının da katılımları ile lösemi hastası çocuklarıma motivasyon sağlamak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

        (AG-SK)

        30.03.2017 12:03:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler