Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Havran' da trafik eğitimi Ömer Çavuş Anaokulu'n da başladı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Havran ilçesinde, Okul öncesi ve ilkokul öğrencilerine yönelik trafik bilinci kazandırılması eğitimi protokolü kapsamında, Havran' daki bütün okul öncesi ve ilkokullarda yapılacak trafik eğitimlerinin ilki Ömer Çavuş Anaokulu'n da gerçekleştirildi. Programa, Kaymakam Ahmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Söbüoğlu, idareciler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        Havran'da Özel Sürücü Kursu Müdürü Mehmet Önder'in anlatımıyla öğrencilere temel trafik kurallarını anlatan sunum yapıldı. Sunum sırasında filmler gösterilirken, öğrencilerin soruları cevaplandırıldı. Trafik eğitiminin ardından Halk Eğitimi Merkezinin açmış olduğu "Aile Eğitimi Kursu" sertifika töreni yapıldı. Rehber öğretmeni Ersin Alparslan'ın öğretmenliğini yaptığı kursu bitirenlere Kaymakam Ahmet Türköz ve daire müdürleri tarafından sertifikaları verildi. 210 saatlik Aile Eğitimi Kursunu tamamlayan kursiyerler de belgelerini almanın sevincini yaşadı.

        (FT)

        30.03.2017 13:02:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler