Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taşdoğan'dan kandil mesajı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan, Regaip Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

        MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan mesajında, "Manevi havası çok yüksek, feyzin, bereketin ve güzelliklerin yoğun olarak yaşandığı, dini duyguların yoğunluk kazandığı, merhamet, şefkat, yardımlaşma ve dayanışma hislerinin en yüksek noktaya ulaştığı, hayır ve iyiliklerin arttığı bir zaman dilimi olan ve milletimizin geleneğinde mübarek olarak görülen üç aylara girmiş bulunuyoruz.Bu mübarek aylarda Müslümanlar olarak, iyilik ve kurtuluş arayışımızı sadece kendimizle sınırlı tutmak yerine gücümüzün yettiğince herkes için hayır ve rahmet kaynağı olmaya, İslam'ın rahmet çağrısını öz hayatımızda örneklendirerek bütün insanlara götürmeye çalışmalıyız. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam Aleminin Regaip Kandilini tebrik ediyor, bu gecenin milletimizin ve İslam Aleminin birlik ve dirliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını niyaz ediyorum" ifadelerini kullandı.

        (SD-AOA-Y)

        30.03.2017 13:08:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler