Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gökçek Kalecik'te çiftçilerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kalecik ilçesinde çiftçiler ile bir araya geldi.

        Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kalecik'te kendilerine Büyükşehir tarafından yem, tohum, fidan ve damızlık koyun dağıtılan çiftçilerle bir araya geldi. Kalecik'te 'evet' mitingine katılan Başkan Gökçek, ilçe çıkışında çiftçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kendilerine Kırsal Hizmetler ve Jeotermal Kaynaklar Daire Başkanlığı tarafından dağıtılan tohum, damızlık koç, marul, kıvırcık, karalahana ve maydanoz fideleriyle ilçe çıkışına gelen çiftçiler, tarım ve hayvancılığın gelişmesine yönelik desteklerinden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, Gökçek'e teşekkür ettiler.

        Gökçek de , Büyükşehir Belediyesi tarafından Kalecik'e yapılan tarımsal ve hayvansal desteğin devam edeceğini belirterek, ilçelerin tarımsal ve hayvansal yönden gelişmesine önem verdiklerini söyledi. Gökçek, çiftçilerin isteklerini de kırmayarak, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

        (BEN-BT-Y)

        30.03.2017 13:43:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler