Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MİA'da şuyulandırma ihalesi yapıldı

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Merkezi İş Alanı Projesinin Sanayi Mahallesi'ndeki 272 hektarlık bölümünü kapsayan şuyulandırma ihalesi yapıldı.

        Yaklaşık maliyeti 690 bin TL olan ihaleye 9 firma katıldı. İhaleye katılan firmalardan en yüksek teklif 470 bin TL olarak verilirken, en düşük teklif ise 259 bin 850 TL olarak verildi. İşin yapım süresi 6 ay olan ihaleyi kazanan firmanın önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.

        Merkezi İş Alanı Projesi (MİA), Körfez ve Sanayi Mahallerinde 465 hektarlık bir alanda bin 623 parselde gerçekleşecek. Merkezi İş Alanı'nın 1/1000'lik imar planları yasal süreçlerin ardından Büyükşehir Meclisi'nce de onaylanmıştı. Proje tamamlandığında konutları, iş merkezleri, rezidansları ve otelleriyle 100 bin kişi yaşayacak. Yetkililer, MİA projesiyle 60 bin kişinin istihdam sağlayacağını belirtti.

        (İG-İÇ)

        30.03.2017 13:52:29 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler