Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilere paylaşmanın güzelliği anlatıldı

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Doğa, Hayvan, İnsan Hepsi Can (Dohaycan) Derneği tarafından okullarda çocuklara paylaşmanın güzelliği anlatılıyor.

        Dohaycan Derneğinin Milli Eğitime bağlı okullarda sürdürdüğü 'Paylaşmak Güzeldir' konulu sunumu Hamiyet Sevil İlköğretim okulunda devam etti. Dernek başkan yardımcısı Mükafat Ata tarafından öğrencilere, iyilik yapabilmek için önce paylaşmak gerektiği anlatıldı. Paylaşmanın sadece maddiyatla ilgili olmadığı, yardımlaşmanın, dostluğun, engelleri birlikte aşmanın da paylaşmak anlamına geldiği açıklandı. İnsanların birlikte bir arada sevgi ve dostlukla yaşayabilmek için birbirine ihtiyaçları olduğu ve paylaşmanın güzelliği, görsellerle, kısa videolarla gösterildi. Sunum sonrası Güldal Torun Berker tarafından İstanbul Orman Müdürlüğünden temin edilen defne, fıstık ve çam tohumları öğrenciler dağıtıldı. Fidan tohumlarını alan öğrenciler oldukça heyecanlandılar. Güldal Torun Berker, çocuklara "Artık sizin de bir fidanınız olacak" dedi.

        (TT-AY)

        30.03.2017 13:55:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler