Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okullara hep destek, tam destek Efeler Belediyesi'nden

        (Fotoğraflı)

        Murat Uçkaç

        AYDIN (İHA) - Efeler Belediyesi eğitime verdiği önemi her alanda göstermeye devam ediyor. Bir çok konuda okulların ihtiyaçlarını karşılayan belediye bu sefer de okul bahçesindeki ağaçları yaza hazırladı.

        Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen budama çalışmaları sonrasında okul bahçeleri daha temiz bir görünüme kavuşturuldu. Okullara her zaman destek verdiklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Eğitim yuvaları okullarımıza elimizden geldiğince imkanlarımız dahilinde yardımcı oluyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nün deneyimli ekipleri tarafından okul bahçelerindeki ağaçların budama ve bakım çalışmaları yapılarak, okul bahçelerimiz temizlendi" diye konuştu.

        (MU-BT)

        30.03.2017 14:33:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler