Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Öğrencilerden Hastane Yöneticisi Doğan'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Cihan Kizir

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Merkez Toki Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Projesi kapsamında Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Fatih Doğan'ı ziyaret etti.

        Adıyaman Merkez Toki Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı için hazırlanan 'Adıyaman bürokratları ile görüşüp başarının sırrını çözmek' konulu proje kapsamında Hastane Yöneticisi Fatih Doğan'ı ziyaret ederek proje hakkında bilgi verdi. Gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Hastane Yöneticisi Doğan, "Gençlerimizin bu tür projelerle uğraşması ve TÜBİTAK'tan destek alması bizleri ziyadesiyle memnun etti ve geleceğe yönelik umutlarımızı arttırdı" şeklinde konuşarak tecrübelerini öğrencilerle paylaşarak proje kapsamındaki soruları yanıtladı.

        (CK-SD-Y)

        30.03.2017 14:49:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler