Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Belediye personeline ihale kanunu eğitimi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Belediyesi hizmet içi eğitim programları ile personeli bilinçlendirmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen hizmet içi eğitim kapsamında son olarak birim müdürleri, gerçekleştirme yetkilileri ve ihale sorumlularına Kamu İhale Kanunu hakkında eğitim semineri verildi.

        Hüsnü Pazarbaşı Kültür Merkezi'nde yapılan eğitim seminerinde, Kamu İhale Mevzuatı Uzmanı S. Bahadır Kadron tarafından "4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ile ilgili ihtiyacın ortaya çıkışından sözleşmenin imzalanmasına kadar ki süreçte gerçekleştirilen işleyiş ve Kamu İhale Sistemi ve Kamu İhale Sistemindeki görevli aktörlerin yetki ve sorumlulukları" konulu kamu satın alma sürecini içeren eğitim verildi. İki gün süren seminer boyunca personel merak ettiği ve sıklıkla karşılaştığı sorunları dile getirirken, çözüm yolları konuşuldu.

        (FT-EME)

        30.03.2017 14:53:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler