Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Veliler boyadı minikler oyuncak yaptı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Faruk Kızıklı İlkokulu Anasınıfı, velilerin desteğiyle oyun alanına kavuştu. Okula çiçekler diken veliler, eski otomobil lastiklerini de renk renk boyadı.

        Burhaniye'de 360 öğrencinin eğitim gördüğü Faruk Kızıklı İlkokulu, veli ve öğretmen işbirliği ile rengarenk oldu. Okul bahçesine ağaç ve çiçekler diken veliler, boyadıkları otomobil lastikleri ile de miniklere oyun alanı oluşturdu. Anasınıfı öğretmenleri Özlem Demirbaş, Saniye Sevimli ve Ebru Bayram ile işbirliği yapan veliler, minik öğrencileri sevindirdi. Velilerin boyadıkları otomobil lastikleri miniklere oyuncak oldu. Velilere teşekkür eden Okul Müdürü Hızır Gündoğmuş, emeği geçenlere minnettar olduklarını kaydetti.

        (FT)

        30.03.2017 14:56:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler