Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balya'da gençler havacılığa merak sardı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Balya ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün düzenlediği model uçak kursları ilgi gördü. Cemalettin Kayış'ın öğretmenliğini yaptığı kurslardan biri tamamlanırken biri devam ediyor.

        Balya ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile Türk Hava Kurulu Balya Şubesinin ortaklaşa açtığı model uçak kursları ilgi gördü. Lise öğrencileri için açılan kursun tamamlandığını anlatan THK Başkanı Cemalettin Kayış, Balyalı gençlerin havacılığı sevdiklerini anlattı. Gençlere havacılığı sevdirmeyi amaçladıklarını anlatan Cemalettin Kayış, "Lise öğrencileri için açtığımız kursa 16 kişi katıldı. Şu anda da İmam Hatip Lisesi öğrencileri için kurs açtık. Bu kursa da 13 kişi katılıyor. Kurslarımızı bitiren gençler için Nisan sonunda Eskişehir gezisi düzenleyeceğiz. Eskişehir de müzeler gezilecek. Model uçak tesisleri ve yamaç paraşütü etkinlikleri izlenecek Eskişehir'in İnönü kasabası da gezilecek. Kurslarımıza katılan gençlere ve bize destek olan Eczacıbaşı Esem İşletmesine çok teşekkür ediyorum. Gençlerimize havacılığı sevdirmek istiyoruz" dedi.

        (FT-EME)

        30.03.2017 14:58:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler