Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TBMM Başkanvekili Aydın'a Gerger'de yoğun ilgi

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, referandum çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

        Referandum sürecinde Adıyaman dışında 9 ilde referandum çalışmalarına katılan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman'da ki çalışmalarını köy, ilçe ve il merkezinde sürdürüyor. Önceki gün Şanlıurfa'da referandum çalışmalarına katılan Ahmet Aydın, Adıyaman'a döner dönmez Gerger ilçesine gitti.

        Burada vatandaşlarla bir araya gelen Ahmet Aydın'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçede ki bazı kuma kurum ve kuruluşlarını ziyaret eden Aydın, esnaflarla sohbet etti.

        İlçede görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen ve onlara Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini anlatan Ahmet Aydın, daha sonra Nissibi Köprüsü-Kahta arası yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceledi.

        Ahmet Aydın, 16 Nisan tarihinde yapılacak referandumun hem millet hem de devlet için çok önemli olduğunu belirterek, Türkiye'nin daha da güçlenmesi ve önünün açılması için referandumdan güçlü bir 'evet' çıkması gerektiğini söyledi.

        Referandum gününe kadar girmedik kapı, gezmedik köy ve mezra bırakmayacaklarını kaydeden Aydın, 18 maddelik yeni anayasanın vatandaşa iyi anlatılması gerektiğini sözlerine ekledi.

        (AHM)

        30.03.2017 15:00:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler