Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gazeteci yazar Canbey:

        - "Dünyada güçlü Türkiye'ye ihtiyaç var"

        (Fotoğraflı)

        Emrah Elmas

        BALIKESİR (İHA) - Edremit AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen Gazeteci-Yazar, Akademisyen Mustafa Canbey'in "Geleceğin Türkiye'si" konulu konferansı yoğun bir katılım ve ilgi ile dinlendi.

        Konferansın açılış konuşmasını yapan Edremit AK Parti İlçe Başkanı Metin Örkçü Papa'nın fotoğrafına iyi bakılıp yorumlanması gerektiğini ifade etti. Balıkesir'in Edremit İlçesi Şükrü Tunar Kültür Merkezinde gerçekleşen "Geleceğin Türkiye'si" konulu konferansta konuşan Mustafa Canbey "Mağdurların coğrafyası olarak bilinen bu coğrafyada yeni bir ses yükseliyor. İşte o sesin adı: Türkiye" dedi.

        Avrupa'nın ikiyüzlü yaklaşımına örnekler veren Canbey daha sonra "Bugün dünyada güçlü bir Türkiye'ye ihtiyaç var. Bu gün dünyada istikrarlı bir şekilde yönetilen bir Türkiye'ye ihtiyaç var. Bu gün dünyada hızlı bir şekilde karar alabilen ve aldığı kararları uygulayabilen bir Türkiye'ye ihtiyaç var. Bu gün dünyada vesayeti kaldırmış, bürokratik engelleri aşmış, ikide bir tekleyen değil, hızla koşan, hızla yürüyen bir Türkiye'ye ihtiyaç var. İşte Türkiye'yi yapabilmenin yolu Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden geçiyor. Yani 16 Nisan'dan. 16 Nisan'da bunu yapabilirsek güçlü Türkiye'nin adımlarını atmış olacağız. Önümüzdeki yıllarda Türkiye büyümeye güçlenmeye devam edecek" dedi.

        Sunuculuğunu Ceren K. Yıldırım'ın yaptığı konferans yoğun katılımıyla dikkatleri çekti. Konferansa MHP Edremit İlçe Başkanı Ahmet Kabaklı da katıldı.

        (EME)

        30.03.2017 16:20:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler