Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CHP kandil simidi dağıttı

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Regaib Kandili dolayısıyla CHP Malatya İl Başkanlığı vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

        Kent merkezindeki eksi belediye meydanında Regaib Kandili dolayısıyla vatandaşlara kandil simidi dağıtan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 3 ayların başlangıcı olan Regaip Kandili dolayısıyla Malatyalılara kandil simidi dağıttıklarını söyledi. Büyün vatandaşların kandillerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Kiraz, "Hem 3 ayların hem de bugünkü Regaip Kandilinin önümüzdeki sürece barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum. Orda Doğu'da dökülen kanların artık son bulmasını, dökülen gözyaşlarının artık son bulmasını ve kardeşin kardeşi kırmadığı hepimizin barış içerisinde yaşadığı bir ülke olması noktasında bir vesile olmasını diliyorum" dedi.

        Ülke olarak 16 Nisan'da bir halk oylamasına gidileceğini de hatırlatan Kiraz, "Vatandaşlarımızın tercihlerini yaparken, mutlaka normal seçimlerde bir düşünüyorlarsa, bu kez 3 defa düşünmelerini önemle rica ediyorum. Bu ülkede hepimizin huzura kardeşliğe ihtiyacı var. Bu ülkenin gelişmesine katkı sunmamız gerekiyor. Bu açıdan hepimizin hayırlı bir iş yapması gerekiyor. Ülkeyi gerçekten sıkıntılara sokabilecek yeni bir sistemin denemenin kimseye faydası olmayacaktır. Herkesin yeniden Regaip Kandilini yürekten kutluyorum ve hayırlı olsun diyoruz" diye konuştu.

        (CÖ-SD-Y)

        30.03.2017 16:20:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler