Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Milletvekili Uzer'den Gaziler ve şehitler derneğine ziyaret

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Lider Olgun

        GAZİANTEP (İHA) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfını ziyaret etti.

        Referanduma evet desteği için ziyaretlerini sürdüren Ev ev, sokak sokak, cadde cadde, referandumu halka anlatan AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı Gaziantep şubesini ziyaret etti. Burada bulunan gazilere yeni anayasa ve Cumhurbaşkanlığı sistemini anlatan Milletvekili Uzer Gazilerin sıkıntılarını dinledi. Türkiye Gaziler ve Şehitler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, Milletvekili Uzer'e sıkıntıların sıralandığı bir dosya vererek destek istedi. Uzer elinden geleni yapacağını belirterek, Türkiye'nin 15 Temmuzda büyük bir faciayı atlattığını, mevcut sistemin Türkiyeyi taşıyamadığını şimdi bir sorun olmadığını fakat, mevcut sistemin ileride sorunlara gebe olduğunun altını çizdi.

        AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Hakan Kurt ise, Gazilerden 16 Nisana kadar sahada olduklarını sizlerinde telefonla mail ile insanlara ulaşarak yeni sistemi anlatmalarını istedi.

        (LO-SD-Y)

        30.03.2017 17:09:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler