Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Büyükşehir Belediyesi 15 arsayı ihale ile sattı

        - Parseller 53 bin lira ile 1.6 milyon lira arasında alıcı buldu

        (Fotoğraflı)

        MALATYA (İHA) - Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ve Battalgazi ilçelerinde ihaleyle satışa çıkardığı 39 arsa ve dükkandan 15'ni sattı.

        Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından verilen bilgilere göre, Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından, mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan 36 parsel ve 3 dükkan için 'Açık Teklif Usulü' ile ihale düzenlendi. Encümen huzurunda yapılan ihalede, 39 gayrimenkulden 15 parsel satıldı. Düzenlenen ihaleye 32 kişi katılırken, ihalede en düşük parsel 53 bin lira, en yüksek parsel ise 1 milyon 656 bin liradan alıcı buldu.

        224 m2 ile 6.500 m2 arasında değişen parsellerin satışı, Büyükşehir Belediye Başkanının onayından sonra kesinlik kazanırken, satışı yapılan parsellerin yüzde 40'ı peşin, geri kalan miktarı ise 10 eşit taksitte ödenecek.

        (CÖ-SD-Y)

        30.03.2017 17:10:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Malatya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Malatya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler