Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dursunbey Hondular yolunda genişletme çalışması

        (Fotoğraflı)

        Hüdayi Demirhan

        BALIKESİR (İHA) - Dursunbey'e bağlı Hondular mahallesi ile bazı kırsal mahalleleri ana yola bağlayan dar yol, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından genişletilmeye başlandı.

        Sürücülerin darlığı sebebi ile oldukça güçlük çektiği Hondular mahallesi yolunda genişletme çalışmaları başlatıldı. Daha önce ulaşımın güçlükle sağlandığı yolda Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan çalışmalarda 4 metrelik yol yaklaşık 8 buçuk metre standardına getirilecek.

        2017'de 48 Kilometre asfaltlama planlandı

        Çalışmaları yerinde inceleyen Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yaptığı açıklamada; "Hondular mahallemizin ulaşım yolunda arkadaşlarımızla birlikte incelemelerde bulunuyoruz. Büyükşehirimiz gördüğünüz gibi yol standardının genişletilmesi daha sonrada asfaltının yapılması için çalışmalarını yapıyor. Bu yıl için Dursunbey'de 48 kilometre asfalt sathi kaplama planlaması yaptık. Büyükşehirimiz'de bu programımızı onayladı. Öncelikle bu çalışmaları yapan en Başta Balıkesir Büyükşehir belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'a ve ekibine, fen işlerine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Kazasız belasın inşallah çalışmalarımız başladı. Bu yollarla ilgili çalışmalar bilindiği gibi ihaleye verildi. Bu 48 kilometrenin temel alt temeli çekildikten sonra Büyükşehir ekiplerimiz asfalt çalışması yapacak. 2014'den beri yollar konusunda hızlı bir çalışma yapıyoruz. İnşallah 2018'de daha fazla bir çalışma gerçekleştireceğiz. Biz öncelikle grup yollarını yapıyoruz. Daha sonra ise ara yollara başlayacağız " dedi.

        AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir, Dursunbey Belediye Başkan Yardımcısı Sadettin Aslan, Belediye Meclis Üyeleri Halil Sarıoğlu, Ahmet Savran, Ahmet Görel, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Dursunbey Şefi Vacit Kahvecioğlu ve Muhtarların da katıldığı incelemede Bölge halkı bu yolun açılmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

        (HD)

        30.03.2017 17:17:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler