Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Cabbar'dan Denetim Komisyonu'na ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KAYSERİ (İHA) - Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, 5393 sayılı Belediye Kanunun 25. maddesine istinaden Develi Belediyesinin bir önceki yıl gelir ve giderleri ile bunlara ilişkin hesap kayıt ve işlemlerinin denetlenmesi için seçilen 4 kişilik denetim komisyonunu ziyaret etti.

        Başkanı Cabbar, konuyla ilgili açıklamasında, "Ocak ayında Komisyona seçilen Belediye Meclis Üyelerinden; Kamil Müderrisoğlu, Adnan Sezer, Celal Bayar ve Nejla Keleş Develi Belediyesine ait 10 birim müdürlüğünün (Destek Hizmetleri, Fen İşleri, İmar ve Şehircilik, İnsan Kaynakları ve Eğitim, Kültür ve Sosyal İşler, Mali Hizmetler, Strateji Geliştirme, Temizlik İşleri, Yazı İşleri ve Zabıta Müdürlüğü) 2014 yılı çalışmalarını, kararlarını ve harcamalarını Mart ayı sonuna kadar inceleyip raporlarını Meclis Başkanlığına sunacaklardır. Sona gelinen denetleme çalışmaları şeffaf bir şekilde tamamlanmıştır. Bu hususta yoğun gayret gösteren denetim komisyonu ekibimize bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (SK)

        30.03.2017 17:21:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler