Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Devrek Kaymakamı Yakup Güney'den köylere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Fikri Erdem

        ZONGULDAK (İHA) - Zonguldak'ın Devrek İlçe Kaymakam Güney ilçeye bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü.

        Zonguldak'ın Devrek İlçesi Kaymakamı Yakup Güney çeşitli birim amirleri ile birlikte ilçeye bağlı köylere ziyaret düzenleyerek çeşitli incelemelerde bulundu. Kaymakam Yakup Güney beraberindeki İlçe Jandarma Komutanı Serkan Koparan, Yazı İşleri Müdürü Gün Albayrak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdullah Turan, İlçe Özel İdare Müdürü İlyas Açık, İlçe Müftüsü Mustafa Çakır, Mal Müdürü İbrahim Kandakoğlu, Nüfus Müdürü Cemalettin Sandıklı, Sosyal Hizmetler Vakfı Müdürü Murat Keklik, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hüsnü Yazıcı, Halk Eğitimi Müdürü Yaşar Özlüoğlu, ve Köy Hizmetleri Şefi Mete Seyhan ile birlikte Yeşilyurt, Akçasu ve Hışıroğlu köylerini ziyaret ederek muhtarların ve köylü vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

        Köylerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kaymakam Güney köylere düzenlenen ziyaretle ilgili şunları söyledi:

        "Köylerde ikamet eden vatandaşlarımızın ve muhtarların sorunlarını dinledik. İstek ve taleplerini ilgili kurum amirlerimiz ile paylaştık. Köylerdeki alt yapı ve üst yapı eksikliklerinin giderilmesi buralarda yaşayan vatandaşların tıpkı şehir merkezlerinde ikamet eden vatandaşlarımız gibi daha sağlıklı ve güzel hizmetler sunmayı hedeflemekteyiz. Ayrıca vatandaşlarımızdan köylerine gelen ve şüphelendikleri yabancıları acilen ilgili birimlere bildirmeleri halinde meydana gelebilecek olayların önüne geçilmesi konusunda duyarlı olmaları talebinde bulunduk. Yine vatandaşlarımızdan telefon dolandırıcılarına karşı uyanık olmaları konusunda uyanık olmalarını, telefon ile hiçbir resmi makam ve kişiler para isteyemez bu konuda da dolandırıcılara itibar edilmemesi diğer bir konu ise köy yollarında hafriyat, ormanlardan kereste taşıyan ve tonaj kurallarına uymayan ağır tonajlı araçları da ilgili birimlere bildirmeleri konusunda bilgi alışverişinde bulunduk."

        Kaymakam Güney ayrıca köylerde ihtiyaç sahibi ve hasta vatandaşları da ziyaret ederek ihtiyaç ve istekleri konusunda bilgiler aldı.

        (FE-OA-Y)

        30.03.2017 18:29:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler