Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çaturoğlu, Alaplı'da STK'ları ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Ertuğrul Yüksel

        ZONGULDAK (İHA) - AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu; 16 Nisanda yapılacak referandum çalışmaları kapsamında Alaplı'da ziyaretler gerçekleştirdi.

        Türkiye İçişi Emeklileri Derneği, Eğitim Birsen Alaplı Temsilciliği, Çevre Koruma ve Yardımlaşma Derneği, Türk Kızılayı Alaplı Şubesi, Muharip Gaziler Derneği, Madenciler Derneği'ni ziyaret eden Çaturoğlu, Rampalı çarşıda esnaf ziyaretinde bulundu ve vatandaşlarla sohbette bulundu. Çaturoğlu çalışmalarına akşam Alaplı Aşağı Dağ köyünde devam etti. Çaturoğlu'na, Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye meclisi üyeleri ve teşkilat üyeleri eşlik ettiler.

        Çaturoğlu, Muharip Gaziler Derneğini ziyaretinde yaptığı konuşmada; "Gazilerimizle onur ve gurur duymaktayız. Bu vatanın harici ve dahili düşmanlarıyla mücadele edilmesinde önemli paylardan birisi şehitlerimiz bir o kadarda gazilerimizin bunda payı var. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. 16 Nisan tarihinde halk oylamasına müracaat edilecek. Referandumda 18 maddelik anayasa değişikliğini hep beraber oylayacağız. Biz ülkemizde evet çıkacağından eminiz. Tabi istiyoruz ki daha yüksek oranlarda çıksın ki hem içeride hem dışarıdaki hainlere bu ders olsun. Onlar geri adım atsınlar. 18 maddelik yasa tasarısının bir bölümü hükmet sistemin değişmesiyle alakalıdır. Bir kısmı yargı, bir kısmı da diğer çeşitli hususları düzenliyor" dedi.

        Havai fişeklerle karşılandı

        AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, İl Genel Meclisi Üyeleri Ayhan Akman, Temel Uslu, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Alaplı ilçe teşkilatı Aşağıdağ Köyü bilgilendirme toplantısına katılmak için geldikleri köy meydanında AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Adem Sevim, Aşağıdağ Köyü muhtarlığı ve köy gençliğinin düzenlemiş oldukları renkli etkinliklerle coşkuyla karşılandılar. Köye girişinde havai fişek gösterisi ile karşılanan Milletvekili Çaturoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra Vatandaşlara 16 Nisan anayasa değişikliği referandum ile ilgili bilgilendirme toplantısı yaptı.

        Milletvekilli Çaturoğlu Aşağıdağ Köyünde yaptığı konuşmasında özetle şu ifadelere yer verdi;

        "Ben bu akşamki güzel ortamı hazırlayan ve emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bu akşam burada müstesna bir topluluğa hitap etmekten dolayı son derece bahtiyar olduğumu ve sizlerle bir arada birlikte olmaktan da çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Uzun zamandan beri Zonguldak kazan biz kepçe ilçe ilçe, belde belde, mahalle mahalle köy köy dolaşıyoruz. Daha büyük, daha güçlü, daha istikrarlı bir Türkiye için 16 Nisan da yapılacak olan halk oylamasında sizlerin çok güçlü "evet" desteklerine ihtiyacımız var. Bu amaçla halkımızla bu konularda hasbihal ediyoruz. Onları bilgilendirmeye devam ediyoruz. Muhalif kanat tarafından yalan yanlış şeyler söyleyerek milletimizin kafasının karıştırılmasına engel olmaya çalışıyoruz. Asla milletimizin kafasının karıştırılmasına iz vermedik vermeyeceğiz."

        (EY-OA-Y)

        30.03.2017 19:01:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Zonguldak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Zonguldak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler