Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ereğli Belediyesinden cami cemaatine kandil simidi ve süt ikramı

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediyesi Regaip Kandili nedeniyle ilçedeki camilerde vatandaşlara kandil simidi ve süt ikramında bulundu.

        İkram sonrasında açıklamalarda bulunan Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, kandil gecelerinde vatandaşlara ikramda bulunmayı gelenek haline getirdiklerini belirterek, kandillerin birlik ve beraberliği pekiştiren ve manevi anlamda yakınlaştıran geceler olduğunu söyledi. 3 ayların başlangıcı olan Regaip Kandiline kavuşmanın heyecanını da yaşadıklarını ifade eden Başkan Özgüven, "Bu vesileyle vatandaşlarımıza, ulu, uğurlu ve çarşı camilerimizde kandil simidi ve süt ikramında bulunduk. Halkımızın yoğun ilgisi ve mutluluğu bizleri de memnun etti. Biz bugün manevi değerlerimizi yaşatırsak yarın gençlerimiz bunu gelecek kuşaklara taşır. Birliğimiz ve dirliğimiz için manevi değerlerimizi korumak çok önemli. Bu geceler ve mübarek aylar yüzü suyu hürmetine Allah, birlik ve beraberliğimizi bölmeye çalışan hainlere fırsat vermesin. Bu çerçevede bir kez daha tüm İslam Alemi'nin Regaip Kandili'ni tebrik ediyor, aileleriyle sağlıklı, mutlu nice kandiller geçirmelerini temenni ediyorum" diye konuştu.

        (BG-AH-Y)

        31.03.2017 10:46:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler