Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çağırıcı'dan ikinci Gençlik Merkezi müjdesi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezinin, KOSGEB ve Halk Eğitim Merkezinin katkılarıyla düzenlediği kursları başarıyla tamamlayan genç kursiyerler katılım belgesine kavuştu. Kursiyerlere belgelerini veren Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "İnşallah gençlerimiz yakında ikinci bir gençlik merkezine kavuşacak" müjdesini verdi.

        Bağcılar Belediyesi Gençlik Merkezi, gençlerin ikinci adresi oldu. Gençlik Merkezinin KOSGEB ve Halk Eğitim Merkezinin katkısıyla düzenlediği kurslar yoğun ilgi gördü. 2016-2017 eğitim ve öğretim sezonunda merkezdeki müzik, sanat, resim, yabancı, dil, diksiyon, Osmanlıca, tiyatro ve İngilizce kurslarını başarıyla tamamlayan 301 kursiyere katılım belgeleri düzenlenen törenle verildi.

        "Gençlerimiz en güzel şeylere layıktır"

        Törende konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, gençlere her zaman güvendiklerini ve bu yüzden onlara layık projeleri hizmete sunduklarını ifade etti. Gençlik Merkezine yoğun ilgi gösteren gençlere teşekkür eden Çağırıcı, "İnşallah 16 Nisan referandumu sonrası 18 yaşındaki gençlerimiz de ülkemizi mecliste temsil edecek. Onlara olan güvenimiz tam. 15 Temmuz hain darbe girişiminin önlenmesinde büyük rol oynadılar. 15 Temmuz'da en önde yer alarak bayrağına, vatanına ve milletine sahip çıkan gençlerimiz her şeyin en güzeline layıktır" şeklinde konuştu.

        Bağcılar'ın ikinci bir Gençlik Merkezine kavuşacağı müjdesini de veren Başkan Çağırıcı, komplekste yurt binaları ile otoparkın da hizmet vereceğini belirterek, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş'a projeleri hizmete sunmamıza verdiği katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

        (HB-MK-Y)

        31.03.2017 11:09:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler