Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İhtiyaç sahibi öğrenciler için 'Çoruh Butik' açıldı

        (Fotoğraflı - Görüntülü)

        Beşir Kelleci

        BAYBURT (İHA) - Türk Kızılayı Bayburt Şubesi ve Bayburt Üniversitesi Türk Kızılayı Öğrenci Topluluğu işbirliğiyle Bayburt Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu Ek Binasında, "üni-butik" tarzda bir mağaza açıldı.

        30 Mart 2017 tarihindeki açılışa Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil İbrahim Şimşek, Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Tan, Türk Kızılayı Bayburt Şubesi Başkanı Mehmet Fikret Aksoy, Baksı Müzesi Kurucusu Prof. Dr. Hüsamettin Koçan, kuruluş temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

        Burada konuşan Vali Ustaoğlu, yardımlaşma ve dayanışmanın çok güzel örneğinin verildiğini ifade ederek şunları söyledi:

        "Bizim bu gibi hasletlerimizi canlı tutmamız lazım. Gençlerimize, yeni kuşaklarımıza fedakarlığı, bu tip toplumumuzun özünde anlamlı bulduğumuz ve yaşatmaya çalıştığımız bu değerleri gönüllü öğrencilerimizin yapmasını anlamlı buluyorum."

        Konuşmaların ardından Vali Ustaoğlu ve protokol üyeleri, butiği gezdi.

        (BK-AA-Y)

        31.03.2017 11:24:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bayburt haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bayburt Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler