Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dedeler ve nineler torunları ile birlikte yürüdü

        - Büyüklerle küçükler sağlıklı yaşam için el ele

        - Küçükçekmeceliler, sağlıklı yaşam yürüyüşünde buluştu

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen "Büyükler Küçükler El Ele-Ormanda Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" etkinliğinde dedeler ve nineler torunlarıyla el ele sağlıklı bir yaşam için yürüdü.

        Küçükçekmece Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Orman Haftası ve Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında düzenlediği "Büyükler Küçükler El Ele - Ormanda Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü" etkinliği Florya Atatürk Ormanı'nda gerçekleştirildi. Küçükçekmece Belediyesi Anaokulu'nun katkılarıyla gerçekleşen etkinliğe, Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden, Küçükçekmece Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Tekbaş, Avrupa Şafak Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Begüm Öztürk ile birlikte her yaştan vatandaşlar katıldı.

        "Bütün mücadelemiz çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi adınadır'"

        Çocukların gelişmesinde öğretmenlerin büyük emeği olduğunu vurgulayan Küçükçekmece Kaymakamı Harun Kaya, "Meslek hayatımda her zaman öğrencilerimizin en iyi eğitimi alabilmesi adına bu mücadelenin bir parçası olmaya çalıştım. Çocuklarımızın iyi yetiştirilmesi, onları milli ve manevi değerlere sahip, hukukun üstünlüğüne inanan, demokrat bireyler olarak yetiştirebilmek, en az bir yabancı dil bilen ve spor ile ilgilenen gençler olarak yetiştirmek için çalışıyoruz. Bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        "Binalar yükseldikçe biz topraktan uzaklaşıyoruz"

        Zamanın doğada ve yeşil alanlarda geçirilmesi gerektiğini söyleyen Küçükçekmece İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Tekbaş ise, "Çağımızın getirdiği bir hastalık var. Binalar yükseldikçe, biz topraktan uzaklaşıyoruz. Ben öğrencilerimizin evde ve okulda hapsedilmesine karşı birisiyim çünkü çocuklarımızın doğada zaman geçirmesine fırsat vermeliyiz. İnsanın fıtratı topraktan geldi ve fıtratımız bizi toprağa çağırıyor" ifadelerini kaydetti.

        "Hareketli yaşam hepimizin sağlığı ve mutluluğu için önemlidir"

        Küçükçekmece Belediye Anaokulu Müdürü Şükran Evirgen ise hareketli yaşamın önemine dikkat çekerek, emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından ise, protokol üyeleri ile birlikte sağlıklı yaşam yürüyüşü yapıldı. Ayrıca, etkinliğe katılan ailelere katılım belgesi verildi.

        (HB-MK-Y)

        31.03.2017 11:34:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler