Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ASDEP, Diyarbakır'da girilmedik ev bırakmayacak

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Aile ve Sosyal Politikalar Diyarbakır İl Müdürlüğü bünyesinde kurulan Aile ve Sosyal Destek Programı (ASDEP), Diyarbakır'da 100 bin vatandaşa ulaştı.

        ASDEP, Diyarbakır'da devleti vatandaş ile buluşturuyor. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın büyük destek verdiği ASDEP, özellikle gelir düzeyi düşük Sur ve Bağlar ilçesinde bulunan ailelere ulaşmayı hedefliyor. Aile ve Sosyal Politikalar Diyarbakır İl Müdürü Halit Açar başkanlığında ev ziyaretlerini sürdüren ASDEP çalışanları, kentte bulunan diğer kurumlarla da sürekli iletişim halinde olarak Diyarbakır'da örnek bir proje haline geldi.

        100 bin vatandaşa ulaşıldı

        ASDEP görevlileri, 2017 yılı içerisinde yaklaşık 14 bin haneyi ziyaret etti. Yaklaşık 100 bin vatandaşa ulaşan ASDEP, vatandaşlardan da tam destek aldı. Vatandaşların bütün taleplerini not alarak, çözüme kavuşturulması noktasında imkanları seferber eden Halit Açar, hedeflerinin bütün haneleri ziyaret etmek istediklerini söyledi. Açar, ASDEP'in hedefinin kentte bulunan tüm hanelere girmek olduğunu kaydederek, "15 Aralık'tan itibaren sahaya inen ASDEP personelleri, bugüne kadar yaklaşık 100 bin vatandaşa ulaştı" dedi.

        (YRT-AKK-Y)

        31.03.2017 11:48:15 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler