Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuk anayasası Erdoğan'a ulaştırılacak

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'da hayata geçen Sen Gül Çocuk Projesi kapsamında, çocukların kendi görüş ve önerilerinin bulunduğu 'Çocuk Anayasası', Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştırmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halit Açar'a verildi.

        'Sen Gül Çocuk' Projesi, Kayapınar Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile hayata geçti. Proje danışmanı Ferda Salık ile beraberindekiler, proje hakkında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Halit Açar'a bilgi verdi. Açar, kurum olarak her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Öğrencilerden Amine Tekin, 'Çocuk Anayasas'ını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ulaştırmak üzere Açar'a verdi. Açar da, çocukların isteklerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ulaştıracağını söyledi.

        (YRT-AKK-Y)

        31.03.2017 12:14:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler