Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaymakam Çelik, kasapların sorunlarını dinledi

        (Fotoğraflı)

        Yusuf Batı

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Silvan Kaymakamı Adem Çelik, ilçede faaliyet gösteren kasaplarla makamında bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

        İçişleri Bakanlığı'nca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) kapsamında Diyarbakır'ın Silvan Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik, Cami Mahallesi'nde 30 yıl önce yapılan kasaplar çarşısında bulunan esnafı makamında kabul ederek istişarede bulundu. Çelik, "30 yıl önce yapılan kasaplar çarşısı o günden bu yana hiç bir bakımı yapılmamış, hijyenik olmayan şartlarda et satışları yapılmaktadır. Kasaplar çarşısı şuan atıl bir vaziyettedir. Bunun daha elverişli bir hale gelebilmesi için esnafın düşüncelerini aldık. Ayrıca tamamen hijyenik olmayan ortamda kesimi yapılan mezbahanenin kapatılıp yerine daha yeni modern bir mezbahane yapılması için kasapların görüş ve önerilerini almak için bir araya geldik" dedi.

        (YB-AKK-Y)

        31.03.2017 12:24:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler