Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Balya THK' da Kayış güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Türk Hava Kurumu Şubesinde olağan genel kurul yapılırken, Başkan Cemalettin Kayış güven tazeledi.

        Balya'da Türk Hava Kurumu Genel Kurulu Şube Salonu'nda yapılırken 10 yıllık Başkan Cemalettin Kayış tekrar başkanlığa seçildi. Tek liste ile gidilen seçimlerde 47 üye oy kullanırken, oyların tamamını alan 71 yaşındaki Cemalettin Kayış güven tazeledi. Emekli Hava Astsubayı olan Kayış, kendisini tekrar başkanlığa seçen üyelere teşekkür etti. İyi işler yapma gayreti içinde olduklarını anlatan Kayış," Şubemizde açtığımız model uçak kursları ile gençlerimize havacılığı sevdirmeye çalışıyoruz. Kurslarımız ilgi görmektedir. Kısmet olursa, Nisan sonunda da Eskişehir'e gezi düzenleyeceğiz. Gençlerimiz bu gezilere ilgi gösteriyorlar" dedi.

        (FT-

        31.03.2017 12:39:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler